Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Cégkeresők képes leírás - Kft alapítás, feltételei és menete.tlap.hu
részletek »

Cégkeresők - Kft alapítás, feltételei és menete.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kftalapitas.tlap.hu » Cégkeresők
Keresés
Találatok száma - 5 db
Adóslista cégektől - NAV lista

Adóslista cégektől - NAV lista

Az adózás rendjéről szóló törvény pedig kimondja, hogy az állami adóhatóság honlapján teszi közzé az adósok nevét. Az állami adóhatóságnál nyilvántartott, 180 napon keresztül folyamatosan fennálló, 100 millió forintot meghaladó adótartozással rendelkező - nem magánszemély - adózók (2012. június 30-i állapot) Az elmúlt hónapok eredményei igazolják, hogy egyes önkormányzatoknál - ahol az adósok listájának közzétételéül nemcsak az önkormányzati hirdetőtáblákat, hanem internetes felületeket is felhasználtak - alig egy hónap alatt kevesebb, mint a felére csökkent a hátralék mértéke.- tegyük közzé itt is :)

Cégek csődeljárásban

Cégek csődeljárásban

Nézze meg a magyar cégjegyzék listát, regisztrálhat és részt vehet benne, így ellenőrizheti, hoyg üzleti partnere ellen van-e eljárás folyamatban, csőd, csőd-büntett vagy más korlátozás. Nem mindegy kivel állunk üzleti kapcsolatban, ellenőrizze le a céget.

Cégek feketelistája

Cégek feketelistája

A feketelista-n szereplő céginformációk eltérő fajsúlyú és eltérően minősítendő háttér információként kezelendők (pl. a végelszámolás, illetve a cégtörlés nem, vagy nem feltétlen jelent negatív végpontot)! Az adatok eredeti forrásai, mint a Cégközlöny vagy a különféle állami honlapok stb., bárki számára hozzáférhetőek, a felhasznált adatok közérdekű adatok, nyilvánosságra hozatalukról jogszabályok rendelkeznek. A feketelista állami forrásai közérdekű adatként tartalmazzák a honlapon lévő információkat - emiatt e honlapról csak akkor távolítjuk el azokat, ha az eredeti forrásokból (a közhiteles nyilvántartásokból) eltávolították. A feketelista információinak felhasználása előtt az adatok eredeti forrásának ellenőrzése követelmény.

EU cégkereső

EU cégkereső

Vállalkozást keresne az EU-ban, de nehezen hozzáférhetők a cégkivonatok? Az eutudakozo.hu mindent egy helyen kínál: cégkivonatokat, céginformációkat, gazdasági elemzéseket, híreket - a keresést, a céginformációk, üzleti tudnivalók összegyűjtését mi elvégeztük, hogy Ön jó döntéseket hozhasson.

Térképes cégkatalógus

Térképes cégkatalógus

Vállalkozások, és cégek a térképen. Térképes kereső és útvonaltervező szinte a legfrissebben alapított cégekhez is működő cégkereső, kft alaítás kereső. Válaszd az oldalt nyugodtan, ha nem találsz egy vállalkozást a cégkeresők között, itt még az utat is megmutatjuk a cégekhez

Tuti menü