Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Iratminták képes leírás - Kft alapítás, feltételei és menete.tlap.hu
részletek »

Iratminták - Kft alapítás, feltételei és menete.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kftalapitas.tlap.hu » Iratminták
Keresés
Találatok száma - 4 db
Jogi tanácsadás kft alapításhoz

Jogi tanácsadás kft alapításhoz

jogi tanácsadás, kft alapítása, ingatlanok, végrehajtás - Dr. Botos Ügyvédi iroda Szeged. A kft alapítás cégeljárás folyamán Ön és az ügyvéd között nincs szükség harmadik szereplőre (pl. egy cégre), ha ilyen szövegekkel találkozik, ott feltehetőleg jogszabálysértés is történik, vagy a cégbejegyzési eljárásnak egy lényegesen rizikósabb útjára lépett, amelynek a kimenetele kétséges.

Kérdések és iratok kft alapítás előtt

Kérdések és iratok kft alapítás előtt

Kapcsolatfelvétel a kft alapítással foglalkozó irodával telefonon, az időpont egyeztetése - Adatlap letöltése internetről, vagy ahol megadják telefonba, szövegszerkesztővel történő kitöltés, visszaküldés a megadott email címre - Személyes megjelenése minden tagnak aki a kft alapításban részt vesz, konzultáció - Iratok aláírása - egyszerre történik minden tagnak - Cégbíróságra történő beadás - Cégbírósági bejegyzés - Végzés kézbesítése, telefonos értesítés - Banknak e-akta küldés

Kft alapítás kötelező iratai

Kft alapítás kötelező iratai

A Kft alapítás esetén a tagok, ügyvezető személyi igazolványa vagy jogosítványa, lakcímigazolványa szükséges. A székhelyül szolgáló ingatlan tulajdonosától, azzal rendelkezni jogosulttól hozzájáruló nyilatkozat szükséges. A bank igazolása a törzstőke befizetéséről a törzstőkéről írottak szerint nem feltétlenül szükséges.

Mire is van szükség kft alapításhoz?

Mire is van szükség kft alapításhoz?

Fontos, hogy a kft alapítás okmányai mind meglegyenek a kft alapítás alkalmakor. Kft alapítás csak akkor jöhet létre, ha minden tag jelen van, és a szükséges okmányok is jelen vannak személyigazolvány, lakcímkártya, adókártya. Ezen okmányok nem helyettesíthetőek semmivel, tehát a személyi igazolványt nem helyettesítheti az útlevél vagy más hatósági igazolvány. Csak a fent lévő okmányokat fogadjuk el a kft alapítás alkalmakor.

Tuti menü