Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Külföldi cégalapítás képes leírás - Kft alapítás, feltételei és menete.tlap.hu
részletek »

Külföldi cégalapítás - Kft alapítás, feltételei és menete.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kftalapitas.tlap.hu » Külföldi cégalapítás
Keresés
Találatok száma - 14 db
Amerikai cég alapítása

Amerikai cég alapítása

Legkedvezőbb cégformák a cégalapításhoz az Inc., Co., LLC. ezek valamilyen szinten a magyarországi kft alapításhoz hasonlatosak. Cégalapítást és teljes körű szolgáltatást tudunk nyújtani az ügyfeleinknek, egyéni adószámmal (ITIN) és a federalis adószámmal (EIN) együtt.

Angol cégalapítás a legolcsóbban Magyarországról

Angol cégalapítás a legolcsóbban Magyarországról

El tudná képzelni, hogy nem kell többé az Apeh/NAV látószögében élnie? Vagy hogy a világ egyik legerősebb valutájában gyűjti a megtakarításait? Szeretne angol állami nyugdíjat,egészségügyi fedezetet és egyéb szociális juttatásokat kapni?Szeretne legálisan kevesebb adót fizetni? Az angol gazdasági rendszer világviszonylatban is vállalkozó barát rendszer - nem véletlenül Európa vezető gazdasága, még a világválság ellenére is. Egyszerűbb adórendszer,rugalmasabb ügyintézés,vállalkozásbarát hatóságok,alacsonyabb járulékok. Az angol hatóságok elve: a nyereség útjába még az adók sem állhatnak. A vállalkozás nyereségének kilencven százaléka kivehető tiszta haszonként. Angol cégével Ön az egész EU területén szabadon vállalkozhat,de adózási szempontból nem a magyar NAV, hanem a jóval rugalmasabb és kulturáltabb angol adóhivatal alá fog tartozni. Az EU-s cégek által kiállított számlát minden tagállam így Magyarország is köteles elfogadni,így Ön Angol cégével gond nélkül számlázhat. A piacon jelenleg elérhető legkedvezőbb áron kínáljuk Angol LTD cégalapítási szolgáltatásunkat. Keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken.

Cég alapítása bárhol a világon

Cég alapítása bárhol a világon

Még mielőtt megkérdi Önmagától, a címet helyesen írtuk le. Pár hónapja egy ismerősünk információkat keresett egy ország cégalapítási szokásairól, viszont nem talált semmi használhatót magyar nyelven. Ezért úgy döntöttünk, hogy oldalunkon bárki megtalálhatja bármelyik ország cégalapítási folyamatát és a hozzá tartozó hasznos információkat. Blogunkat folyamatosan bővítjük új információkkal. Először Ázsiával kezdtünk, tehát most Ázsia országainak cégalapításait részletezzük de hamarosan látni fogja Amerikát, Európát, de még Afrikát is.

Cégalapítás Dubai

Cégalapítás Dubai

Számos üzletember kacérkodik a gondolattal, hogy létrehozzon egy nemzetközi szinten is kiváló reputációval rendelkező vállalatot. Az Off-shore cégek széles palettáján azonban igencsak kevés már az a helyszín, ahol szívesen alapítana bárki is céget, akik nem akarnak mindenféle OECD-egyezmények által szabályozott korlátozásokba ütközni. a feketelista-mentes Egyesült Arab Emírségek jó alternatíva lehet mindazoknak, akik egy jóhírű céggel akarnak megjelenni a nemzetközü üzleti porondon. Irodánk Szabad Kereskedelmi övezetekben alapítja meg a nulla adózásról híres arab cégeket.

Cégalapítás Dubaiban

Cégalapítás Dubaiban

Ha az első verziót, azaz az onshore cégalapítást Dubaiban választjuk, akkor az csakis úgy kivitelezhető, ha társként belép a cégbe egy rezidens polgár is, ám az úgynevezett Szabad Kereskedelmi Övezetekben (Free Zones) adómentes International Business Company-t (IBC, LTD) lehet alapítani, aminek nincs adókötelezettsége, és bevallásokat sem kell letegyenek az ilyen Nemzetközi Vállalatok. Az egyik legkeresettebb Offshore-Központ az Egyesült Arab Emírségben az úgynevezett Ras al Khaimah (RAK), mely zóna Dubaihoz közel található, s olyan óriásvállalatoknak van itt érdekeltségük, fióktelepük, mint a Microsoft, Cisco, Siemens. Cégalapítás Abu Dhabi-ban, cégalapítás Ázsiában irodánk segítségével.

Cégalapítás Németországban

Cégalapítás Németországban

Sokan nem tudják, hogy egyedül vágjanak bele egy német cég alapításába, vagy szakemberhez forduljanak. Az előnyök amiért érdemes szakértőt felkérni, hogy időt, energiát spóroljunk, mivel a tapasztalat gyorsabb ügyintézést tesz lehetővé. Ilyen cég a Web Dream Studio. Magasan képzett szakemberekkel dolgoznak, akik kiválóan kommunikálnak németül és magyarul is. A cégnek nemcsak Magyarországon, de Németországban Münchenben is van irodája, így helyben is fel lehet őket keresni. Bővebb információkat a weboldalon olvashat.

Fontos tudnivalók a Cseh cégalapításról

Fontos tudnivalók a Cseh cégalapításról

Ahogyan a címben is írja, oldalunkon sok fontos információt tudhat meg a csehországi cégalapításokról. Nálunk megtudhatja azt, hogy milyen társasági formát alapíthat ebben az országban, valamint azt is hogy mennyi pénz szükséges egy cég megalapításához, és ez még nem minden. Fektessen be külföldön, hisz a mi országunkban már nem biztos hogy érdemes akármibe is belekezdeni, viszont Csehországban több esélye van egy nagyobb profit megszerzéséhez. Nincs más dolga, mint ellátogatni oldalunkra és mindent megtudni.

Hollandiai cégalapítás

Hollandiai cégalapítás

Alapítsunk céget Hollandiában, hiszen sokkal gazdaságosabban járunk egy holland céggel. A kft alapítás már a múlté Magyarországon. A hollandiai vállalatalapításra uniós összehasonlításban rugalmas szabályok vonatkoznak. A külföldiek vállalatalapítását nem korlátozzák, erre nem vonatkoznak külön szabályok.

Kft alapítás Berlinben

Kft alapítás Berlinben

Szeretne egy GmbH-t, UG-t vagy egyéb gazdasági társaságot létrehozni Németországban, de nem tudja, hogy kezdjen neki? Irodánk készséggel segít mindazon magyarországi befektetőknek, akik német területen szeretnének céget, vállalkozást alapítani. Fő tevékenységünk a cégalapítás, azonban szolgáltatásaink közé tartozik még a székhelyszolgáltatás, cégmódosítás, gazdasági ügyintézések, befektetési és adótanácsadás, valamint a könyvelési szolgáltatási is része portfóliónknak. Keressen minket Berlinben vagy Budapesten

Hirdetés
Külföldi állampolgárnak magyar cég alapítása

Külföldi állampolgárnak magyar cég alapítása

Külföldi állampolgár kft alapításkor lehet ügyvezető igazgató is, nincsenek külföldiekkel szembeni megkötések, 2012-től azonban ismét kötelező kézbesítési megbízott megadása, minden olyan esetben, ahol nincs okmánnyal igazolt belföldi lakhelye a tagnak, ügyvezetője. A kézbesítési megbízott belföldi személy, aki átveszi a külföldi illetékességű személynek kézbesített iratokat. Ilyen esetben az általa átvett irat kézbesítettnek tekintendő, abban az esetben is, ha esetlegesen meg sem küldte a külföldi személynek.

Németországi cégalapítás

Németországi cégalapítás

El lehet hagyni a hagyományos kft alapítás formát, ha valaki nagyban szeretne gondolkodni. A német cég alapítása sokkal több előnnyel bír, ha nemzetközi piacra szeretnénk lépni. Külföldi magánszemélyek egyéni vállalkozóként kezdhetnek üzleti tevékenységet, külföldi jogi személyek pedig német fióktelepként Amennyiben a befektető német cégalapítást kíván véghezvinni, úgy választhat több személyegyesítő és tőkeegyesítő társasági forma közül.

Svájci cégalapítás

Svájci cégalapítás

Kft alapítása a múlté Magyarországon. A svájci alkotmány lehetővé teszi, hogy bárki, beleértve a külföldieket is, vállalkozzanak Svájcban, céget alapítsanak vagy pénzügyi érdekeltségük legyen Svájcban alapított cégekben. Vállalkozás indításához nem kell semmilyen szervezethez tartozni vagy engedélyt kérni. Még a működésről szóló adatokat sem kell feltétlenül jelenteni évente.

Szerbeknek cégalapítás Magyarországon

Szerbeknek cégalapítás Magyarországon

A kérelem elbírálása Magyarországon történik és általában 6-8 hetet vesz igénybe. Csak ennyi szükséges magyar kft alapításához. A tartózkodás meghosszabbítását a vízum lejárta előtt Magyarországon kell kérvényezni a lakóhely szerint illetékes területi Bevándorlási és Állampolgársági Hivatalnál. Alapítson szerb állampolgárként magyar kft-t

Szlovák cégalapítás

Szlovák cégalapítás

Miért is legyen szlovák céged és miért ne magyar kft alapítás? - kisebb az adóteher, hivatalos pénznemünk az EURO, magyar és szlovák cég közötti számlázás esetén nincs ÁFA, nincs helyi iparűzési adó, szolidaritási adó, osztalékadó, gépkocsi vásárlása esetén nem kell regisztrációs adót fizetni, nincs súlyadó, csak gépjárműadó.

Tuti menü