Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Tudnivalók az alapításban képes leírás - Kft alapítás, feltételei és menete.tlap.hu
részletek »

Tudnivalók az alapításban - Kft alapítás, feltételei és menete.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kftalapitas.tlap.hu » Tudnivalók az alapításban
Keresés
Találatok száma - 7 db
Akciós könyvelés Budapesten

Akciós könyvelés Budapesten

Ha az Ön, illetve a cége igényeire szabott, hozzáértő, megbízható könyvelést szeretne, itt megtalálja! Nálunk előzetes egyeztetés nélkül, egyszerűen hozzáférhet a könyveléséhez. Bármilyen adatot lehívhat webes felületünkről, amely egyszerűen kezelhető és átlátható. A könyveléshez szükséges iratokat, adatokat szintén elküldheti online, de az is lehetséges, hogy havonta egyszer a telephelyén, személyesen adja ide őket. Ha azt szeretné, hogy a könyveléshez szükséges iratok ne kerüljenek ki a cégétől, ?házhoz megyünk?, és helyben végezzük a könyvelést.

Cégalapítás és más fontos tudnivalók

Cégalapítás és más fontos tudnivalók

Mi is a korlátolt felelősségű társaság? Mekkor a lehet a törzstőke, és mekkora a tagok aránya? Ha ilyen és hasonló kérdéseid vannak kft alapítása előtt, érdemes jobban utánanézni a dolgoknak, és itt a kft alapítás tudnivalóinál megteheted.

Cégalapítás feltételei

Cégalapítás feltételei

Amikor minden megvan a kft alapítás folyamatában, és úgy érezzük mehetünk aláírni, jobb, ha nem vesszük készpénznek, és utánanézünk a kft alapítás alkalmakor a cégiratok aláírásához milyen dokumentumokkal érdemes készülni, milyen kérdéseket tegyünk fel a kft alapító jogásznak.

Cégalapítás kedvező feltételekkel

Cégalapítás kedvező feltételekkel

Forduljon hozzánk cégügyeivel! Legyen szó könyvelésről, adótanácsadásról vagy cégalapításról, szakértelmünk az Ön rendelkezésére áll! Képzett és gyakorlott mérlegképes könyvelő munkatársaink komplex és teljes körű szolgáltatást nyújtanak minden ügyfelünknek. Új cégalapítás esetén mielőbb elvégezzük a szükséges könyvelési eljárásokat, az alapítás költségét pedig levonjuk a további könyvelés díjából. Jöjjön hozzánk könyveltetni és az első két havidíjat elengedjük! Keressen minket bizalommal elérhetőségeink egyikén!

Jogi tudnivalók

Jogi tudnivalók

Mindig vannak kérdések kft alapítás alkalmakor, és nem elég az amit a jogi tudnivalókról a szomszédunktól hallunk, hanem érdemes mindennek jobban utánanézni, hogy a kft alapítás jogi részével teljesen képbe kerülhessünk. Kft alapítás jogi tudnivalói, jogi tanácsok.

Szlovák kft alapításai

Szlovák kft alapításai

Magyarországon alapított kft, esetleg más cégformát szeretne átvinni Szlovákiába? Szlovák céet szeretne alapítani, érdekli a külföldi cégalapítás menete, és feltételei, hogy milyen okmányokat kérhetnek? Nézze meg alábbi oldalunkat, ahol csak a szlovák cégalapítással foglalkoznak.

Tudnivalók az európai cégalapításokról

Tudnivalók az európai cégalapításokról

Európában elég sok ország található, ám kevés olyan oldal van, amelyiken minden információt megtalál az országok cégalapítási folyamatáról. Oldalunkon egyre több európai ország cégalapítási folyamata, adózási rendszere. Köztük található Lengyelország, Csehország, Horvátország, Románia és még sok más ország. Érdekességképpen megosztottunk olyan országról is információkat, melyek nem Európába tartoznak. Ha kíváncsi rá, hogy milyen országok találhatóak még az oldalon, vagy érdekli valamelyik cégalapítási folyamat, ne habozzon, látogasson el hozzánk.

Tuti menü